Välj en sida

Jobba hos oss

Xact Nödbelysning Specialisten på nödbelysning och UPS

Säljare – Stockholm

Vill du vara med och uppfylla vår vision? Har du kunden i fokus och sätter högt värde på att utveckla viktiga affärer och kundrelationer? Vi söker nu en säljare till Stockholmsregionen.

Uppdragsbeskrivning

Arbetet som säljare omfattar ansvar för försäljning av våra nödljusprodukter och tjänster. Detta inkluderar strategiskt och operativt arbete i syfte att öka försäljningen samt utveckla kommande affärsområden och kundkontakter, följa upp och utveckla affärer samt uppföljning av projekt. Prioritering ligger på kundgrupperna elkonsulter, elinstallatörer och elgrossister. Arbetet ställer höga krav på goda kundrelationer, alltid med kundens bästa i fokus. Uppdraget kommer att i huvudsak att vara i Stockholmsregionen men kan även innebära en del resande inom Sverige, till Malmökontoret samt deltagande i mässor på olika orter. Det kan även förekomma resor till Tyskland där vår ägare och huvudleverantör finns. Arbetsuppgifterna omfattar både arbete ute på fältet samt inne för att serva kunderna med kompetens, rådgivning, problemlösning och eget administrativt arbete.

Som säljare har du ett helhetsansvar över försäljningen och driver självständigt hela säljprocessen. Det innebär att inventera, analysera och planera olika säljaktiviteter, finna kundanpassade lösningar samt arbeta med uppföljning med kund. Arbetet består av ett stort nätverkande i olika former.

Du kommer att bli kollega med våra övriga 3 säljare. Ni ingår i ett team med ett gott kamratskap och med högt ställda mål på goda kundrelationer och framgångsrikt säljarbete. I dagsläget rapporterar du till produktchefen.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av tidigare försäljning. Meriterande är erfarenhet av belysnings-, elbranschen och naturligtvis om du har jobbat med nödbelysning. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och har erfarenhet av Officepaketet samt kalkylprogram. B-körkort är ett krav.

Personlighet

Vi ser att du i denna roll är målinriktad, har ett kombinerat intresse för människor och teknik och brinner för att leta upp och göra affärer. Du är förtroendeingivande, relationsskapande och älskar att göra affärer. För att lyckas i arbetet krävs ett gott affärsmanskap och förmågan att bygga relationer med kund. Du är en positiv person med initiativkraft och förmåga att arbeta självständigt mot givna mål. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbete, har både viljan och kapaciteten att nå uppsatta resultat och kan ta ansvar för den totala affärsprocessen. Att arbeta med en innovativ och problemlösningsfokuserad verksamhet med flera projekt samtidigt är för dig stimulerande och utmanande.

Vilka vi är och vad vi erbjuder

Xact Nödbelysning AB är den ledande specialisten på nödbelysning och UPS.

Företaget startade 2019 och har huvudkontor med försäljning och lager i Malmö samt försäljningskontor i Jönköping och med plan att återetablera oss i Stockholm. Xact Nödbelysning är relativt nystartat men alla medarbetare har många års erfarenhet av nödbelysningsbranschen och vårt sortiment består av välkända produkter och fabrikat som har funnits på svenska marknaden i många år.

Vårt företag är unikt på svenska marknaden då vår majoritetsägare RP Technik GmbH även är tillverkare av majoriteten av våra produkter vilket ger oss stora fördelar i jämförelse med andra i branschen.

RP Technik GmbH startade 1984 och är en av Europas största och mest välrenommerade nödljustillverkare med en omsättning på 500mkr årligen och 250 anställda. Vi har jobbat med RPs produkter i över 15 år i Sverige. Vi är bland annat kända för våra unika övervakningssystem av nödbelysning Wireless Professional och Powerline Control.

Xact Nödbelysning kombinerar det lilla företagets rörlighet med snabba beslutsvägar med det stora företagets resurser och erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom tjänstebil, friskvårdsbidrag och förskottssemester.

Mångfald tror vi är nyckeln till nya och innovativa idéer och lösningar. Vi strävar efter att ge alla anställda möjlighet att lyckas i en kultur speglad av innovation, mångfald och samarbete, detta i kombination med en vänlig och omtänksam atmosfär.

Ansökan

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

För mer information kring denna tjänst, vänligen kontakta:

Pontus Lindbergh, Produktchef
Tel: 010-333 20 33
pontus@xactnodbelysning.se

Anställningsform:  Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Placeringsort: Stockholm