Välj en sida

Xact Nödbelysning AB – Specialisten på nödbelysning och UPS.

Xact Nödbelysning Specialisten på nödbelysning och UPS

Trots att Xact är nystartat så har alla medarbetare många års erfarenhet av nödljusbranschen och vårt sortiment består av välkända produkter och fabrikat som har funnits på svenska marknaden i många år.

Xact Nödbelysning är majoritetsägt av den välrenommerade tyska nödljustillverkaren RP-Technik GmbH samt personalen i Sverige. RP-Technik grundades 1984 och omsätter ca 500mkr årligen och har levererat produkter i Sverige i över 15 år.
I produktportföljen återfinns bl.a. de marknadsledande systemen för övervakning av nödbelysning Wireless Professional och Powerline Control.

Produktsortimentet

Utöver RPs sortiment så har vi även nödljusarmaturer från flera andra tillverkare som vi har samarbetat med i många år och armaturmodellerna är kända på marknaden sedan länge. Några av företagen är SEC och TRQ.

Våra UPS aggregat kommer från vår leverantör och samarbetspartner G-Tec Europe S.r.l som har effektstorlekar från 1 – 6400kVA.

Egen serviceavdelning

Vi erbjuder teknisk support, service och driftsättningar med egen personal av både våra egna nödljus- och UPS anläggningar såväl som på befintliga och tidigare levererade anläggningar av andra fabrikat.

Besök vår webbsida

Målsättningen är att skapa något visuellt lockande med en funktionalitet som är användarvänlig och ligger i framkant. T.ex. så finns det BIM-filer på flera av våra armaturer för 3D visualisering. Vi kommer under året att lansera en webbshop så håll utkik efter denna på hemsidan!.

Kontakta oss

Inga projekt är för små eller för stora så kontakta oss för offert och projekteringar av dina framtida nödljusanläggningar!