Costco Arninge

Costco Arninge Header

Xact Nödbelysning levererar UPS (Uninterruptible Power Supply), nödbelysning och vårt övervakningssystem, Wireless Professional till Skandinaviens första Costco-butik beläget i Arninge, strax norr om Stockholm, i samarbete med Salléns Elektriska AB.

Arcona bygger Costcos första etablering i Sverige. Costco Wholesale är världens tredje största detaljhandelskedja med en medlemsklubb, där medlemmarna ska kunna handla kvalitetsvarumärken till lägsta möjliga pris. Med över 800 varuhus över hela världen kan Costco erbjuda ett enormt utbud av varor. Allt med fokus på hållbarhet och miljö.

Byggnaden är på 14 000 kvadratmeter, miljöcertifieras enigt Miljöbyggnad nivå Silver och kommer även att innehålla bageri, kött och chark, optiker, hörcenter, apotek samt kafeteria.

Costco vänder sig enbart till medlemmar och kommer att erbjuda medlemskap för företagare och privatpersoner. Företagsmedlemskap är för de som har en registrerad näringsverksamhet och privatmedlemskap för alla andra. För medlemskap krävs inget särskilt, bara att man betalar medlemsavgiften.

Byggherre: Costco Wholesale
Entreprenör: Arcona AB
Elinstallatör: Salléns Elektriska AB

Källor: arcona.se, costco.se